Etiket Sonuçları: önleyici

Mrt

Zararlı alışkanlıklar hakkında bilinçli olanların okulu İzmir Fen Lisesinde Rehber Öğretmenimiz Seniha ARIKAN koordinesinde öğrencilerimiz sınıflarda gönüllü olarak zararlı alışkanlıkları anlatmaktadırlar.

Mrt

Kas

İzmir İl Emniyet Müdürlüğü tarafından, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile işbirliği içinde Hayata Mutlu Bakış (Mutlu Look) isimli etkinlik öğrencilerimizin katılımı ile okulumuzun konferans salonunda gerçekleştirildi.

Kas

Eyl

Öğrencilerini sevdiği gibi korumasını da bilenlerin okulu İzmir Fen Lisesi öğretmenleri Pansiyon Güvenliğinin Psikososyal Boyutu Eğitimine katıldılar.

Eyl

Eğitimde niteliği öğretimde verimliliği arttırmak için çalışan öğretmenlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Mesleki Gelişim Çalışmaları Bakanlığımızın "Öğretmenlerin 2017 Eylül Dönemi Mesleki Gelişim Çalışmaları" Programı kılavuzluğunda 05.09.2017 tarihinde başlamış olup 15.09.2017 tarihinde tamamlanacaktır.