eTwinning Projemiz Kalite Etiketi ile Ödüllendirildi

Sosyal Bilimlerde de faal ve etkili olanların okulu İzmir Fen Lisesi´nde gerçekleştirilen E-Twinning Projemiz Kalite Etiketi ile ödüllendirildi.

Dijital Filozoflar teması ile hazırlanan eTwinning projesinde yer alan öğrencilerimizin akranları ile bilgi ve becerilerini paylaşmaları için Değerli Felsefe Grubu Öğretmenimiz Gülşen ÖZSOY koordinesinde öğrencilerimiz Dijital Filozoflar Temalı Okul Panosu hazırladılar, e-twinning faaliyetleri kapsamında İnternet üzerinden Web 2.0 teknolojilerini kullandılar. Proje sergisi için materyal hazırladılar ve İzmir Proje Sergisinde İFL Masasında projelerini sergilediler.

Yaptıkları bu çalışmalar sonucunda Kalite Etiketi ile ödüllendirildiler.

DETAYLI BİLGİ İÇİN http://etwinning.meb.gov.tr/sayfa/39/ulusal_kalite_etiketi

Yayın: 10.10.2017 - Güncelleme: 29.05.2024 11:47 - Görüntülenme: 4546