eTwinning Projemiz Ulusal Kalite Etiketi ile Ödüllendirildi

2022-2023 Eğitim ve Öğretim yılında, Felsefe Grubu Öğretmenimiz Gülşen ÖZSOY koordinesinde Türkiye'deki seçkin okullar ve AB ülkelerinden yabancı ortaklar ile birlikte yürütülen "Green World" adlı uluslararası eTwinning projesi Ulusal Kalite Ödülü almıştır.

Özellikle öğrencilerin doğa ve çevre bilincini, çevrim içi iletişim ve sosyal becerilerinin gelişmesi ve aktif öğrenme süreçlerine yatkınlıklarının artırılması amacı ile Türkiye'nin farklı bölgelerindeki okullar birlikte eTwinning projesi kapsamında bir araya gelmiş ve ortaklaşa yürütülen Green World projesi kapsamında; kendilerine verilen görevleri büyük bir takımın parçası olarak yerine getirmişlerdir.

Öğrencilerimiz için zaman ayıran ve emek veren başta öğretmenlerimiz olmak üzere tüm paydaşlarımıza teşekkür ederiz.

eTwinning Projemiz Avrupa Kalite Etiketi ile ÖdüllendirildieTwinning Projemiz Avrupa Kalite Etiketi ile Ödüllendirildi

Yayın: 17.11.2023 - Güncelleme: 17.11.2023 21:38 - Görüntülenme: 108