eTwinning Projesi Ödül Töreni

Ödülden ödüle koşan yetnekli ve becerikli öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ bayrak törenimizde eTwinning proje ekibinde yer alan öğrencileri onore etti.

Değerli Felsefe Grubu Öğretmenimiz Gülşen ÖZSOY'un danışmanlığında yürütülen Digital Wisdom isimli eTwinning Projesinde çalışan öğrencilerimiz törende tek tek sahneye çağrıldılar ve kalite etiketi kazandıkları projelerindeki sertifikalarını Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ onlara takdim etti.

Değerli öğretmenimize ve kıymetli öğrencilerimize verdikleri emek ve ayırdıkları zaman için teşekkür eder aldıkları sonuçtan ötürü kendilerini tebrik ederiz.

eTwinning Projesi Ödül Töreni

Yayın: 08.11.2021 - Güncelleme: 08.11.2021 20:12 - Görüntülenme: 222