Fizik Alanıyla İlgili E-Konferans

Sayısal (dijital) çağın eğitim teknolojilerini öğrencilerimiz için seferber eden İzmir Fen lisesinde yine güzel bir uygulamanın haberini sizlerle paylaşıyoruz. Okul Müdürümüz Sayın Kubilay YENDİ´nin uygun görüşü doğrultusunda Fizik Zümremiz öğrencilerimizi e-konferans sistemi aracılığı ile "Yerçekimi Dalgalarıyla Gelen Yeni Fizik: Evrene Farklı Gözlüklerle Bakmaya Hazırlanıyoruz" isimli konferansa yönlendirdiler.

Parçacık Astrofiziği ve Kozmoloji alanlarında araştırmalar yapan Tansu DAYLAN´ın (Harvard University - Graduade Student) e-konferansına katılan öğrencilerimiz konu ile ilgili farkındalıklarını ve bilgilerini arttırdılar.

Değerli fizik zümremize ve değerli öğrencilerimize bu etkinlikteki emeklerinden dolayı teşekkür ederiz. İyi ki varsınız...

Yayın: 05.03.2017 - Güncelleme: 29.07.2024 09:58 - Görüntülenme: 3189