Geleneksel İzmir Turumuza Çıktık

Çevresine en iyi şekilde uyum sağlayarak eğitim ve öğretim fırsatlarını takip edebilen öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ'ın uygun görüşü doğrultusunda Öğrenci İşlerinden Sorumlu Müdür Yardımcımız Eylem KILIÇASLAN başkanlığında gezi kulübü danışman öğretmenlerimiz Ahmet KAMA (Tarih) ve Meltem UÇAR (Coğrafya) koordinesinde İzmir'i tarihi ve kültürel yapısı ile incelemek ve gezmek amacıyla Geleneksel İzmir Turumuza 9. sınıf öğrencilerimiz salgın tedbirlerine uyarak ve güvenlik tedbirlerine riayet ederek katıldılar.

GEZİLEN YERLER

- Bornova(İzmir Fen Lisesi)

- Konak (Atatürk Köşkü-Tarihi Asansör)

- Balçova (İnciraltı Deniz Müzesi)

Öğrencilerimiz için emek veren ve zaman ayıran başta öğretmenlerimiz olmak üzere tüm paydaşlarımıza teşekkür ederiz.

NOT: Haberimizde kullandığımız fotoğraflar için Tarih Öğretmenimiz Ahmet KAMA, Okul Personelimiz Ramazan TOPÇU ve Okul Personelimiz Şenol HACIOĞLU'na teşekkür ederiz.

Yayın: 15.09.2021 - Güncelleme: 16.09.2021 22:08 - Görüntülenme: 644

Etiketler :