Hayata Mutlu Bak Etkinliği

İzmir İl Emniyet Müdürlüğü tarafından, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile işbirliği içinde yürütülen Hayata Mutlu Bakış (Mutlu Look) isimli proje kapsamında düzenlenen etkinliklerden biri de Müdür Yardımcımız Ayşe KÖKYAR ve Okul Psikolojik Danışmanımız Seyran CANBAZ koordinesinde öğrencilerimizin katılımı ile 2 Aralık 2022 tarihinde okulumuzun konferans salonunda gerçekleştirildi.

9.sınıf öğrencilerimize yapılan sunumda iletişimde doğru bilginin nasıl alınabileceği ve bilgiyi bulduktan sonra bilgiyi doğrulatmanın önemi anlatıldı. Arkadaş seçiminde nelere dikkat edilmesi konusunda bilgilendirme yapıldı. İyi bir iletişimin iyi bir dinleyici olmakla başladığına dikkat çekildi.

Gençlerin ülke sevgisini arttırmak ve ülkesine aidiyetlik hissini arttırmak, suçtan uzak kalmalarını, vizyon sahibi olmalarını, gelecekle ilgili hedef belirlemelerini, doğru bilgi, doğru arkadaş, sağlıklı ve güçlü iletişim, ön yargıların ve genellemelerin zararı, kendini tanıma ve geleceğe mutlu ve umutlu bakabilmek için hedef koymanın önemi vurgulandı.

Öğrencilerimiz için emek veren ve zaman ayıran başta öğretmenlerimiz olmak üzere tüm paydaşlarımıza teşekkür ederiz.

Yayın: 16.12.2022 - Güncelleme: 16.12.2022 10:27 - Görüntülenme: 169