T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
İZMİR / BORNOVA - İzmir Fen Lisesi

Her Gün Okuyoruz

Edebiyatın büyülü dünyasını keşfedenlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Türk Dili ve Edebiyatı Zümremizin koordinesinde hazırlanan okuma saatleri ve seçkilerimiz dikkate alınarak her gün en az 20 dakikamızı okumaya ayırıyoruz.

Edebiyatın büyülü dünyasını keşfedenlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Türk Dili ve Edebiyatı Zümremizin koordinesinde hazırlanan okuma saatleri ve seçkilerimiz dikkate alınarak her gün en az 20 dakikamızı okumaya ayırıyoruz.

Okuma etkinliğinde hedefimiz öğrencilerimizin Değerli Türk Dili ve Edebiyatı Zümremizin oluşturduğu seçkiler ile Türk ve Dünya Klasiklerini okuyarak daha bilinçli, sorgulayan ve duyarlı gençler olmalarına yardımcı olmaktır.

Bununla birlikte Anadolunun zenginlikleri ve değerleri ile ilmik ilmik dokunan kültürümüzü yakından tanımalarına destek olmak istiyoruz.

Bu dönemin seçkisi 73 kitaptan oluşmaktadır. Her dönem yenilenen seçkilerimiz yıl içinde Birinci Dönem, İkinci Dönem ve Yaz Dönemi olmak üzere Değerli Türk Dili ve Edebiyatı Zümremizin koordinesinde okul sitemizden yayınlanmaktadır. Öğretmenlerimiz, velilerimiz ve tüm paydaşlarımızın bu kitaplara vakıf olmalarını böylelikle öğrencilerimizle yapacağımız kitap üzerine sohbetlerde öğrencilerimize satır aralarını yorumlamalarını da bekliyoruz.

Dört yıl boyunca devam edeceğimiz etkinliğimiz aracılığı ile birinci sınıfta seçkilere başlayan öğrencilerimizin okulumuzdan mezun olduklarında Türk ve Dünya Klasiklerini okumuş olmalarını hedefliyoruz.

Her Gün OkuyoruzHer Gün OkuyoruzHer Gün OkuyoruzHer Gün OkuyoruzHer Gün OkuyoruzHer Gün OkuyoruzHer Gün OkuyoruzHer Gün OkuyoruzHer Gün OkuyoruzHer Gün OkuyoruzHer Gün OkuyoruzHer Gün OkuyoruzHer Gün OkuyoruzHer Gün OkuyoruzHer Gün OkuyoruzHer Gün OkuyoruzHer Gün OkuyoruzHer Gün OkuyoruzHer Gün OkuyoruzHer Gün OkuyoruzHer Gün OkuyoruzHer Gün OkuyoruzHer Gün OkuyoruzHer Gün OkuyoruzHer Gün OkuyoruzHer Gün OkuyoruzHer Gün OkuyoruzHer Gün OkuyoruzHer Gün OkuyoruzHer Gün OkuyoruzHer Gün OkuyoruzHer Gün OkuyoruzHer Gün OkuyoruzHer Gün OkuyoruzHer Gün Okuyoruz

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 23.10.2017 - Güncelleme: 27.05.2024 10:56 - Görüntülenme: 3728
  Beğen | 0  kişi beğendi