İFL Proje Kampınada

Özel Program ve Proje Uygulayan Eğitim Kurumlarının yönetici, öğretmen ve öğrencileri arasındaki iletişim ve etkileşimi artırmak, öğrencilerin gözlem, keşif, sorgulama, problem çözme ve model oluşturma becerilerini geliştirmek, atölye çalışmalarıyla bilimsel yöntemleri kullanarak sorunlara çözüm üretmelerini sağlamak, beşeri bilimler ve sanat dallarıyla olan bağlarını pekiştirmek, bilimsel çalışmaları sevdirmek, bilimsel çalışma yapmaya teşvik etmek, yeni proje fikirleri ve buluşları oluşturacak uygun imkân ve ortamları sağlamak amacıyla; Genel Müdürlüğümüze bağlı proje okullarının katılımı ile “Özel Program ve Proje Uygulayan Eğitim Kurumları Ulusal Bilim Kampı” düzenlenmektedir.

II. PROJE OKULLARI ULUSAL BİLİM KAMPI-2018, 12-14 Şubat 2018 tarihleri arasında “Endüstri 4.0, Farmakoloji, Akıllı Şehir Planlaması ile Temiz ve Yenilenebilir Enerji konularında İstanbul Hüseyin Avni Sözen Anadolu Lisesi koordinesinde gerçekleştirilecek “II. Ulusal Bilim Kampı’na Genel Müdürlüğümüze bağlı 58 Özel Program ve Proje Uygulayan Eğitim Kurumlarının (Proje Okulları) yönetici, öğretmen ve öğrencileri katılacaktır. Proje Okullarının temsilcilerine yönelik “Endüstri 4.0, Farmakoloji, Akıllı Şehir Planlaması ile Temiz ve Yenilenebilir Enerji” konularında bilgilendirme ve atölye çalışmalarının yapılacağı Bilim Kampı’nda her okul bir konu başlığı altında proje hazırlayarak, 3 günlük program boyunca çalışmalarını bu konu üzerinde sürdürecektir. Çalışmanın ilk bölümünün tamamlanmasının ardından Proje Okulları katılımcıları tarafından hazırlanan projelerden kategorilerinde ilk üç dereceye girenler 10-11 Mayıs 2018 tarihlerinde sergilenerek ödülleri verilecektir.

NOT: Fotoğraflar için Değerli Müdür Yardımcımız Mehmet GÜL´e ve Kıymetli Kimya Öğretmenimiz Dr. Barış DEMİRDAĞ´a teşekkür ederiz.

İFL Proje KampınadaİFL Proje Kampınada

Yayın: 12.02.2018 - Güncelleme: 29.07.2024 09:50 - Görüntülenme: 847