İFL´yi Seviyoruz ve İFL´de Mutluyuz

Öğrencilerimizin ve öğretmenlerimizin görevlerini şevkle yerine getirmelerini destekleyen, okulumuzun her köşesini sahiplenmelerini isteyen ve öğrencilerimiz ile öğretmenlerimiz okulumuzdayken kendilerini mutlu ve okula ait hissetmelerini sağlayan Okul Müdürümüz Sayın Kazım BULUT´un uygun görüşü doğrultusunda Görsel Sanatlar Öğretmenimiz Filiz ARDUÇ ve öğrencileri öğrenci eserlerini duvar kompozisyonu olarak sunmak için çalışmalarına devam ediyorlar.

Son dersin olmasına rağmen günün yorgunluğunu unutan öğrencilerimiz ve değerli öğretmenleri şevkle çalışmalarını yaparken kameramız da bu güzel anları kaydetti.

Öğrencilerimiz için zamanlarını ve emeklerini harcayan tüm vefalı öğretmenlerimize ve İFL öğrencisi olmanın sorumluluğu ile hareket eden bilinçli öğrencilerimize emeklerinden ötürü teşekkür ederiz. İyi ki varsınız.

İFLyi Seviyoruz ve İFLde MutluyuzİFLyi Seviyoruz ve İFLde MutluyuzİFLyi Seviyoruz ve İFLde MutluyuzİFLyi Seviyoruz ve İFLde MutluyuzİFLyi Seviyoruz ve İFLde MutluyuzİFLyi Seviyoruz ve İFLde Mutluyuz

Yayın: 29.11.2016 - Güncelleme: 29.05.2024 11:36 - Görüntülenme: 7882