İkinci Dönem Veli Toplantımız

Etkin okul - aile işbirliği ile öğrencileri için en iyisi olan okul İzmir Fen Lisesi´nde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ liderliğinde Okul Müdür Yardımcılarımız Koordinesinde Ders Öğretmenlerimizin desteğinde ve Velilerimizin etkin katılımı ile İkinci Dönem Veli Toplantımızı gerçekleştirdik.

Konferans Salonumuzda 11. Sınıflarımızın 10.40´daki Akademik Toplantısının ardından tüm velilerimiz 11.00´da önce öğrencilerimizin sınıflarında Sınıf Rehber Öğretmenlerimiz ile sınıfın genel durumu ile ilgili toplantılarını gerçekleştirdiler. Bu toplantıların ardından Ders Öğretmenlerimiz ile sınıfın dersteki durumları görüşüldü. Son olarak bireysel görüşmelerde de öğrencilerimizin ilgili dersinin öğretmeni ile velilerimiz özel görüşmeleri yaptılar.

Okulumuzun "Her alanda her zaman en iyisi" olma vizyonu ve gücü için uğraş veren tüm paydaşlarımıza verdikleri emek ve ayırdıkları zaman için teşekkür ederiz. İyi ki varsınız.

Yayın: 07.04.2019 - Güncelleme: 22.11.2023 09:45 - Görüntülenme: 933