13 Nisan 2023 tarihinde İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Dr. Murat Mücahit YENTÜR pansiyonumuzda kalan öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz ile akşam yemeğinde buluştu.

Öğrencilerimiz ve öğretmenlerimizle sohbet eden İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Dr. Murat Mücahit YENTÜR eğitim ve öğretim faaliyetlerimizde başarılar dileyerek okulumuzdan ayrıldı.

İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Dr. Murat Mücahit YENTÜR Öğrencilerimiz ve Öğretmenlerimizle Akşam Yemeği Yediİl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Dr. Murat Mücahit YENTÜR Öğrencilerimiz ve Öğretmenlerimizle Akşam Yemeği Yedi

Yayın: 17.04.2023 - Güncelleme: 17.04.2023 16:12 - Görüntülenme: 210