İlham Verenler - Prof. Dr. İlber ORTAYLI

Tarihini bilen ve okuyan öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde Değerli Tarih Öğretmenimiz Ahmet KAMA koordinesinde 11. Sınıf öğrencilerimiz özel bir okulun düzenlediği İlham Verenler Söyleşisinin konuğu Prof. Dr. İlber ORTAYLI'yı dinlediler.

Prof. Dr. İlber Ortaylı kitabınında ismi olan "Bir Ömür Nasıl Yaşanır" konulu söyleşi ile öğrencilerimize öğütler verdi ve eğitim ile ilgili tavsiyelerde bulundu.

İlgiyle dinlenilen bu sohbeti düzenleyen ve bizleri misafir eden özel okula, değerli deneyimini öğrencilerimizle paylaşan Sayın Prof. Dr. İlber ORTAYLI'ya ve öğrencilerimizi koordine eden kıymetli tarih öğretmenimiz Ahmet KAMA'ya teşekkür ederiz.

Söyleşi esnasında okulumuzu en iyi şekilde temsil eden 11. sınıf öğrencilerimize de ayırdıkları zaman, gösterdikleri ilgi ve verdikleri emek için teşekkür ederiz.

İlham Verenler - Prof. Dr. İlber ORTAYLIİlham Verenler - Prof. Dr. İlber ORTAYLIİlham Verenler - Prof. Dr. İlber ORTAYLIİlham Verenler - Prof. Dr. İlber ORTAYLIİlham Verenler - Prof. Dr. İlber ORTAYLIİlham Verenler - Prof. Dr. İlber ORTAYLIİlham Verenler - Prof. Dr. İlber ORTAYLIİlham Verenler - Prof. Dr. İlber ORTAYLIİlham Verenler - Prof. Dr. İlber ORTAYLIİlham Verenler - Prof. Dr. İlber ORTAYLIİlham Verenler - Prof. Dr. İlber ORTAYLIİlham Verenler - Prof. Dr. İlber ORTAYLI

Yayın: 27.12.2019 - Güncelleme: 12.01.2024 09:27 - Görüntülenme: 993

Etiketler :