İyileştirmeler Devam Ediyor - Kütüphanemiz

Okumayı ihmal etmeyen öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ liderliğinde Öğrenci İşlerinden Sorumlu Müdür Yardımcımız Dr. Filiz KARAOĞLU ile Pansiyondan Sorumlu Müdür Yardımcımız Mehmet GÜL koordinesinde okulumuzun en çok kullanılan ortak alanı okul kütüphanemizde öğrencilerimizin daha nitelikli, üretken ve verimli bir şekilde çalışabilmeleri için iyileştirmeler devam etmektedir.

Emek veren ve katkı sunan Okul Aile Birliğimiz başta olmak üzere tüm paydaşlarımıza teşekkür ederiz. Biz büyük, nitelikli ve değerli bir aileyiz.

YAPILAN İYİLEŞTİRMELER

- Z Tipi Kütüphane Tasarlanması

- Okul kütüphanesi masalarının değiştirilmesi

- Boya ve badana çalışması yapılması