İYTE Matematik Yarışmasında BİRİNCİLİK

13 Mayıs 2022 tarihinde İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü tarafından düzenlenen 2. Liselerarası Matematik Yarışmasında okulumuzu temsilen Matematik Öğretmenimiz Dr. Selçuk SAĞBAŞ'ın danışmanlığında katılan Aslı, Burak Sina ve Burak İzmir Fen Lisesine Birinciliği getirdi.

Öğrencilerimiz için ince elenip sık dokunarak hazırlanan faaliyetlere ortak olan ve en verimli şekilde kaynaklarımızı kullanılarak en yüksek faydayı öğrencilerimize kazandıran tüm paydaşlarımıza teşekkür ederiz.

İYTE Matematik Yarışmasında BİRİNCİLİKİYTE Matematik Yarışmasında BİRİNCİLİKİYTE Matematik Yarışmasında BİRİNCİLİK

Yayın: 14.05.2022 - Güncelleme: 14.05.2022 17:55 - Görüntülenme: 352