İzmir EBA Başarı Hikayemiz İçin Öğrencilerimizle Röportaj Yaptılar

İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğünün himayelerinde İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün koordinesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut Yıldız'ın liderliğinde İzmir Fen Lisesi ekipleri olarak dört yıldır kesintisiz bir şekilde finallere çağrıldığımız TEKNOFEST Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivalinde 2021 yılı için başarı hikayemizi İzmir İl Koordinatörü Hülya Mahmutoğlu başkanlığındaki İzmir EBA ekibi öğrencilerimizle röportaj yaparak İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğünün himayelerinde yürütülen Başarı Hikayelerimiz isimli proje kapsamında sosyal medya aracılığı ile ortaokul ve lise öğrencileri ile paylaşacaklar.

Röportaj için ön hazırlıklar tamamlandıktan sonra İzmir İl Koordinatörü Hülya Mahmutoğlu başkanlığındaki İzmir EBA ekibi okulumuzda çekim için uygun olan yerleri incelediler ve çekim için en uygun yer olarak okulumuzun biyoloji laboratuvarını seçtiler. Laboratuvarda önce öğrencilerimizin kameraya alışmaları için onlarla sohbet ettiler ve sonra öğrencilerimize sorular yönelterek başarı hikayelerinini anlatmalarını sağladılar. Nitelikli ve verimli bir şekilde gerçekleştirilen çekim tamamlandıktan sonra öğrencilerimiz ile İzmir EBA ekibi hatıra fotoğrafı çekilerek okulumuzdan ayrıldılar.

Kıymetli İl Koordinatörümüz Hülya Mahmutoğlu başta olmak üzere İzmir EBA ekibine ve öğrencilerimiz için katma değer yaratan tüm paydaşlarımıza verdikleri emek veayırdıkları zaman için teşekkür ederiz.

Çekimi Yapan İzmir EBA Ekibi

Hülya Mahmutoğlu (İzmir İl Koordinatörü)

Radyo-Televizyon Öğretmeni Taylan Dergin

Eğitici Bilişim Teknolojileri Formatör Öğretmeni Ayhan Usta