İzmir Fen Lisesi Satranç ve Zeka Oyunları Kulübü Tanıtım Toplantısı

Analiz yapmayı seven verilen durum üzerinden strateji geliştirirken olası risklere ve hedefe ulaşma durumuna dikkat eden ve en önemlisi eğlenmeyi bilen öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde Matematik Öğretmenimiz Selçuk SAĞBAŞ, Fizik Öğretmenimiz Serkan YOLCU, Beden Eğitimi Öğretmenimiz Ümit KALKAN ve Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Sertaç ATEŞ danışmanlığında Aziz Yiğit YÜCESAN'ın başkanlığında kurulan İzmir Fen Lisesi Satranç ve Zeka Oyunları Kulübü geçmiş etkinliklerini ve bu yıl yapacağı çalışmalarını bu alanla ilgilenen öğrencilerimize anlattı.

Değerli öğretmenlerimize ve kıymetli öğrencilerimize çalışmalarında kolaylıklar dilerken bu ekibe dahil olacak yeni öğrencilerimize de ilgi ve isteklerinden dolayı teşekkür ederiz.

Yayın: 28.10.2020 - Güncelleme: 28.10.2020 21:16 - Görüntülenme: 581