Kardeş Okullar Ortak Edebiyat Etkinliği

15 Aralık 2022 tarihinde kardeş okulumuz Gönen Fen Lisesi ile birlikte Müdür Yardımcımız Ayşe KÖKYAR, Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenimiz Z. Handan EKİCİ ve Gönen Fen Lisesi Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenimiz Halil KÖKSAL koordinesinde Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Sertaç ATEŞ'in desteğinde Haritada Bir Nokta (1952) Sait Faik Abasıyanık'ın hikayesi okundu ve etkinliğe katılan İzmir Fen Lisesi 10C sınıfı öğrencileri ile Gönen Fen Lisesi 10B sınıfı öğrencileri okunan hikaye üzerine fikirlerini paylaştılar.

Öğrencilerimiz için emek veren ve zaman ayıran paydaşlarımıza teşekür ederiz.

Yayın: 16.12.2022 - Güncelleme: 16.12.2022 09:35 - Görüntülenme: 217