Karne Törenimiz Tamamlandı

Dolu dolu geçen başarılı bir dönemi daha gururla geride bırakmanın ve tatilde ailelerine kavuşmanın sevincini yaşayan öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ bayrak törenimizde öğrencilerimize seslendi ve kazanım değerlendirme sınavlarında yüksek başarı gösteren son sınıf öğrencilerimizi ödüllendirdi.

Saygı ve coşku ile okunan İstiklal Marşımızın ardından öğretmenlerimiz öğrencilerimize karneleri ile birlikte başarı ve onur belgelerini dağıttı.

İnsanlık için zaman ayıran ve azim ve kararlılıkla emek veren öğretmenlerimize ve öğrencilerimize gösterdikleri performanstan ötürü teşekkür eder aldıkları sonuçtan ötürü kendilerini tebrik ederiz. İyi ki varsınız.

Yayın: 21.01.2022 - Güncelleme: 21.01.2022 15:53 - Görüntülenme: 533

Etiketler :