Kazanım Değerlendirme Sınavları

Ölçme ve değerlendirme faaliyetlerimiz ile yükseköğretim kurumlarına hazırlanan öğrencilerimizin akademik performansını takip etmek için TYT ve AYT odaklı kazanım değerlendirme sınıvlarımız Matematik Zümre Başkanımız Davut KASAR koordinesinde öğrencilerimizin aktif katılımı ile 9. sınıflarımızdan 12. sınıflarımıza kadar 12. sınıflarımız ağırlıklı olacak şekilde devam ediyor.

Matematik Zümre Başkanımız Davut KASAR başkanlığında sınav komisyonumuz hem ortak sınavların hem de yüksek öğretim kurumu sınavına yönelik kazanım değerlendirme sınavlarının organizasyonundan, uygulanmasına ve bireysel analizine kadar süreci titizlikle koordine etmektedir.

Öğrencilerimizin ölçme ve değerlendirme faaliyetleri aracılığı ile verimli bir eğitim ve öğretim süreci yaşamaları ve sürecin etkisini en iyi şekilde görmeleri için emek veren ve zaman ayıran başta öğretmenlerimiz olmak üzere tüm paydaşlarımıza teşekkür ederiz.

Yayın: 22.11.2023 - Güncelleme: 25.11.2023 11:57 - Görüntülenme: 383