Kişisel ve Çevresel Hijyen Eğitimi

30 Kasım 2023 Perşembe günü - 6 Aralık 2023 Çarşamba günü son ders saatlerinde öğrencilerimize "Kişisel ve Çevresel Hijyen Eğitimi" konulu sunumu Okul Hemşiremiz Merve ÇORAMIK koordinesinde Pansiyondan Sorumlu Müdür Yardımcımız Mehmet GÜL ve Okul Rehber Öğretmenimiz Seyran CANBAZ desteğinde okulumuzda görevli Ege Üniversitesi İntern hemşireleri gerçekleştirdi.

Pansiyonlu okul olmamız ve öğrencilerimizin 24 saat okul içinde bulunabilme durumları göz önünde bulundurularak toplu yaşam alanlarında oluşabilecek salgın hastalıklar (uyuz vs gibi) ve bunlarla ilgili önlemlerimiz daha geniş ve vurgulanarak işlenmiştir.

Öğrencilerimiz için zaman ayıran ve emek veren başta öğretmenlerimiz olmak üzere tüm paydaşlarımıza teşekkür ederiz.

Yayın: 13.12.2023 - Güncelleme: 13.12.2023 21:27 - Görüntülenme: 93