Liseli Kız ve Pırıltılı Gözler - Masal Yazma Atölyesi

Evvel zaman içinde, kalbur saman içinde; pireler berber, develer tellal iken, ben anamın beşiğini tıngır mıngır sallar iken İzmir Fen Lisesinde 9. sınıf öğrencilerini Değerli Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenimiz Handan EKİCİ masal atölyesi için okul bahçemize çıkarmış.

Bu bahçede hem öğrencilerin jimnastik yapabilecekleri hem de piknik masalarına oturup sohbet edebilecekleri Kapalı Spor Salonumuzun yanında ulu çamların altında perili bir köşe varmış. Bu köşede cin fikirli ve pırıltılı gözleri olan öğrenciler ile kalbi sevgi dolu liseli kız isimli bir bilge öğretmen varmış mavinin, yeşilin ve kahvenin ufuklarını keşfederlermiş serüvenlerle...

Eminiz ki serüvenlerinin sonunda ereceklermiş muratlarına biz teşekkür edelim verdiklere emeklere, ayırdıkları zamana ve çıkalım kerevetlerine. ;)

Yayın: 02.03.2019 - Güncelleme: 27.05.2024 10:53 - Görüntülenme: 1431