T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
İZMİR / BORNOVA - İzmir Fen Lisesi

Mezun Buluşmaları - Doç Dr İsmail YÜREKLİ

24 Mart 2023 Cuma Günü mezunlarımızın bilgi, beceri, deneyim ve anılarını paylaştıkları, öğrencilerimize kıvılcım oldukları, rol model örnekler olarak öğrencilerimizi etkiledikleri faaliyetimizin bu ayki misafiri 1993 Yılı Mezunumuz Sayın Doç. Dr. İsmail YÜREKLİ oldu.

24 Mart 2023 Cuma Günü mezunlarımızın bilgi, beceri, deneyim ve anılarını paylaştıkları, öğrencilerimize kıvılcım oldukları, rol model örnekler olarak öğrencilerimizi etkiledikleri faaliyetimizin bu ayki misafiri 1993 Yılı Mezunumuz Sayın Doç. Dr. İsmail YÜREKLİ oldu.

Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ liderliğinde Müdür Başyardımcımız Dr. Filiz KARAOĞLU, Okul Psikolojik Danışmanımız Seyran CANBAZ, Mezunlarla İletişim ve Tanıtım Kulübü Danışman Öğretmenlerimiz Alime ZENGER (İngilizce) ve Sedat YOLCU (Almanca) ile Mezunlarla İletişim Komisyonu Başkanımız Zeynep ADIGÜZEL ERDOĞAN (IFL'94) koordinesinde okulumuz öğrencilerine konferans salonumuzda yapılan bu çalışmaya değerli zamanını ayıran ve deneyimini paylaşan Sayın Doç. Dr. İsmail YÜREKLİ hocamıza teşekkür ederiz.

Doç. Dr. İsmail YÜREKLİ Kimdir?

- İzmir Fen Lisesi '93

- Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi '00

- Üniversite öğreniminin yanında TurkMSIC (Uluslararası Tıp Öğrencileri Komitesi)’den yaz stajı bursları alarak Litvanya ve Almanya’da stajyer doktorluk yapmıştır. Asistanlığını Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi Kalp ve Damar Cerrahisi Anabilim Dalı’nda yapmıştır. İzmir Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kalp ve Damar Cerrahisi Kliniğinde uzman doktorluk ve başasistanlık yapmıştır. 2015 yılında doçent doktor unvanını alarak aynı yerde görevine devam etmektedir.

- Türk Kalp ve Damar Cerrahisi Derneği ile Avrupa Damar Cerrahisi Derneğinde üyeliği ve Ulusal Vasküler ve Endovasküler Cerrahi Derneği Yönetim Kurulu Üyeliği bulunmaktadır.

Linkedin: https://tr.linkedin.com/in/ismail-yurekli-35172a28

Google Scholar: https://scholar.google.com/scholar?hl=tr&as_sdt=0%2C5&q=ismail+y%C3%BCrekli&btnG=

Research Gate: https://dergipark.org.tr/tr/pub/@ismailyurekli

 

 

Mezunlarımız Anlatıyor - Doç Dr İsmail YÜREKLİMezunlarımız Anlatıyor - Doç Dr İsmail YÜREKLİMezunlarımız Anlatıyor - Doç Dr İsmail YÜREKLİMezunlarımız Anlatıyor - Doç Dr İsmail YÜREKLİMezunlarımız Anlatıyor - Doç Dr İsmail YÜREKLİMezunlarımız Anlatıyor - Doç Dr İsmail YÜREKLİMezunlarımız Anlatıyor - Doç Dr İsmail YÜREKLİMezunlarımız Anlatıyor - Doç Dr İsmail YÜREKLİMezunlarımız Anlatıyor - Doç Dr İsmail YÜREKLİMezunlarımız Anlatıyor - Doç Dr İsmail YÜREKLİMezunlarımız Anlatıyor - Doç Dr İsmail YÜREKLİMezunlarımız Anlatıyor - Doç Dr İsmail YÜREKLİMezunlarımız Anlatıyor - Doç Dr İsmail YÜREKLİMezunlarımız Anlatıyor - Doç Dr İsmail YÜREKLİMezunlarımız Anlatıyor - Doç Dr İsmail YÜREKLİMezunlarımız Anlatıyor - Doç Dr İsmail YÜREKLİMezunlarımız Anlatıyor - Doç Dr İsmail YÜREKLİMezunlarımız Anlatıyor - Doç Dr İsmail YÜREKLİMezunlarımız Anlatıyor - Doç Dr İsmail YÜREKLİMezunlarımız Anlatıyor - Doç Dr İsmail YÜREKLİMezunlarımız Anlatıyor - Doç Dr İsmail YÜREKLİMezunlarımız Anlatıyor - Doç Dr İsmail YÜREKLİMezunlarımız Anlatıyor - Doç Dr İsmail YÜREKLİMezunlarımız Anlatıyor - Doç Dr İsmail YÜREKLİ

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 28.03.2023 - Güncelleme: 28.03.2023 12:35 - Görüntülenme: 728
  Beğen | 8  kişi beğendi