Mezunlarımız Anlatıyor - Murat Balcı

26 Nisan 2022 tarihinde "Mezunlarımız Anlatıyor" veya "Mezun Buluşmalarımız" isimleri ile gerçekleştirdiğimiz ve mezunlarımızın bilgi, beceri, deneyim ve anılarını paylaştıkları, öğrencilerimize kıvılcım oldukları, rol model örnekler olarak öğrencilerimizi etkiledikleri faaliyetimizin bu ayki misafiri 2003 Yılı Mezunumuz Sayın Murat BALCI oldu.

Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ liderliğinde Müdür Başyardımcımız Dr. Filiz KARAOĞLU, Okul Psikolojik Danışmanımız Seyran CANBAZ, Mezunlarla İletişim ve Tanıtım Kulübü Danışman Öğretmenlerimiz Alime ZENGER (İngilizce) ve Sedat YOLCU (Almanca) ile Mezunlarla İletişim Komisyonu Başkanımız Zeynep ADIGÜZEL ERDOĞAN (IFL'94) koordinesinde okulumuz öğrencilerine konferans salonumuzda yapılan bu çalışmaya değerli zamanını ayıran ve deneyimini paylaşan değerli mezunumuz Murat BALCI'ya teşekkür ederiz.

Yayın: 03.05.2022 - Güncelleme: 03.05.2022 15:34 - Görüntülenme: 451