Mezunlarımız Hem Okul Hem Kendi Aralarında Toplanıyorlar

Planlı ve örgütlü bir şekilde çalışarak mevcut kaynakları en etkin ve verimli şekilde değerlendirebilenlerin okulu İzmir Fen Lisesinde mezunlarımız hem okulumuzun stratejik planı ve ihtiyaçları ile ilgili okul yönetimimizle hem de mezun koordinasyonu sağlamak ve iletişimi canlı tutmak için kendi aralarında toplantılar düzenliyorlar.

Okulumuz için emek veren ve zaman ayıran tüm paydaşlarımıza çok teşekkür ederiz. İyi ki varsınız.

Mezunlarımız Hem Okul Hem Kendi Aralarında ToplanıyorlarMezunlarımız Hem Okul Hem Kendi Aralarında Toplanıyorlar

Yayın: 11.04.2021 - Güncelleme: 11.04.2021 16:16 - Görüntülenme: 344