Mezunlarla Buluşuyoruz - Tolga Alpuğan IFL92

8 Kasım 2023 Salı Günü mezunlarımızın bilgi, beceri, deneyim ve anılarını paylaştıkları ve öğrencilerimize rol model örnekler olarak öğrencilerimizi etkiledikleri faaliyetimizin bu ayki misafiri 1992 Yılı Mezunumuz Sayın Tolga ALPUĞAN oldu.

İngilizce Öğretmenimiz Alime ZENGER koordinesinde okulumuz öğrencilerine konferans salonumuzda yapılan bu çalışmaya değerli zamanını ayıran ve deneyimini paylaşan Sayın Tolga ALPUĞAN'a teşekkür ederiz.

Mezunlarla Buluşuyoruz - Tolga AlpuğanMezunlarla Buluşuyoruz - Tolga AlpuğanMezunlarla Buluşuyoruz - Tolga AlpuğanMezunlarla Buluşuyoruz - Tolga AlpuğanMezunlarla Buluşuyoruz - Tolga Alpuğan

Yayın: 08.11.2023 - Güncelleme: 09.11.2023 13:48 - Görüntülenme: 210