MUN Kulübü IFLMUN için Hazırlık Toplantısı Yapıyor

Çeşitli etkinliklerde İngilizce´yi kullanarak öğrenen öğrencilerin başkalarının da İngilizce´yi kullanarak öğrenebilmeleri için etkinlikler hazırladığı okul İzmir Fen Lisesinde Değerli İngilizce Öğretmenimiz Burcu ÖZÇAKIR koordinesinde okulumuzun MUN Kulübü öğrencilerinin desteğinde ve daha önce kendi okullarında MUN düzenleyen öğrencilerin danışmanlığında okulumuzda IFLMUN düzenlemek için IFL MUN Kulübü toplantılar düzenleyip hazırlıklara devam ediyorlar.

Yayın: 26.11.2018 - Güncelleme: 05.01.2024 11:48 - Görüntülenme: 883