Münazara Eğitimi ve Örnek Uygulama

Fikirlerin çarpışmaları ile geleceği aydınlatan meşaleyi yakan kıvılcımların okulu İzmir Fen Lisesi Konferans Salonunda Okul Müdürümüz Sayın Kubilay YENDİ´nin uygun görüşü doğrultusunda Değerli Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Zehra Handan EKİCİ ve Türk Dili ve Edebiyatı Zümre Başkanımız Alev BAŞDAKOL koordinesinde değerli eğitim uzmanımız 9. ve 10. Sınıf Öğrencilerimize Münazara Eğitimi verdi ve ardından Okul Münazara Takımımız Örnek Bir Münazara gerçekleştirdi.

Değerli öğretmenlerimiz, Kıymetli Eğitim Uzmanımız, Okulumuzun Değerli Münazara Takımı ile İlgi ve sabırla etkinliği takip eden pahabiçilmez öğrencilerimize emeklerinden ötürü teşekkür ederiz. İyi ki varsınız...

Yayın: 26.02.2017 - Güncelleme: 27.05.2024 10:57 - Görüntülenme: 4323