Münazara Maçlarına Devam Ediyoruz

Tezlerini sağlam temellere oturtup savunabilen gençlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Değerli Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenimiz Handan EKİCİ sorumluluğunda öğrencilerimiz münaza çalışmalarına Çimentaş Anadolu Lisesindeki arkadaşları ile işbirliği yaparak devam ediyorlar.

Okul içinde maç yaparak kendilerini tekrar etmek yerine farklı gruplarla maç yaparak münazaranın zengin dünyasında ilerlemek için öğrencilerimiz bu hafta Çimentaş Anadolu Lisesine konuk oldular ve münazara maçı yaptılar.

Değerli öğretmenimize ve pahabiçilmezlerimize münazara çalışmalarına ayırdıkları zaman ve verdikleri emekten ötürü teşekkür ederiz.

Münazara Maçlarına Devam EdiyoruzMünazara Maçlarına Devam Ediyoruz

Yayın: 23.02.2019 - Güncelleme: 27.05.2024 10:55 - Görüntülenme: 606