Münazara Takımımızla Çeyrek Finallerdeyiz

Düşüncesini temellendirebilen ve savunabilenlerin okulu İzmir Fen Lisesi´nde Değerli Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Zehra Handan EKİCİ koordinesinde 9. sınıf öğrencilerimiz Hicran ve Ömer Faruk İl Milli Eğitim Müdürlüğünün Atatürk Lisesinde düzenlediği Münazara Yarışmasına katılmışlardır. 52 okul arasından ilk 16 kalmıştır. Yarın gerçekleştirilecek olan çeyrek finalde İzmir Fen Lisesini temsil edeceklerdir.

NOT: Haberimizde kullandığımız görseller için kıymetli Handan öğretmenimize teşekkür ederiz.

Münazara Takımımızla Çeyrek FinallerdeyizMünazara Takımımızla Çeyrek FinallerdeyizMünazara Takımımızla Çeyrek FinallerdeyizMünazara Takımımızla Çeyrek Finallerdeyiz

Yayın: 24.02.2018 - Güncelleme: 27.05.2024 10:54 - Görüntülenme: 842