Nevvar Salih İşgören Ortaokulu İFL Ziyareti

Bilimin yuvası ve sanatın kalbi İzmir Fen Lisesini ortaokullar ziyaret etmeye devam ediyorlar.

Bu yıl ilk ziyaretçimiz Nevvar Salih İşgören Ortaokulu oldu. Gaziemir´in nitelikli ve prestijli kurumlarından biri olan NSİ Ortaokulu İzmir Fen Lisesi´ne mezun göndermenin de haklı gururunu yaşamaktadır.

Okulumuzu ziyarete gelen ortaokul öğrencileri önce bahçemizde Rehber Öğretmenimiz Seniha ARIKAN karşıladı. Okulumuzun bahçesini gezen öğrenciler konferans salonumuza geldiler.

Burada Nevvar Salih İşgören Ortaokulu Mezunu 11. Sınıf Öğrencimiz ile tanışan NSİ ortaokulu öğrencilerine İzmir Fen Lisesi´nin Tanıtım Sunumu yapıldı. İFL Tanıtım Videosu gösterildikten sonra hatıra fotoğrafı çekildi ve iyi dileklerimiz ile öğrenciler okullarına uğurlandı.

Yayın: 17.10.2017 - Güncelleme: 27.05.2024 09:24 - Görüntülenme: 4464