Öğrencilerimiz için Gezdik - +1 Bornova Down Kafe

2019 - 2020 Eğitim ve öğretim yılında daha güncel bilgilerle, daha uygulamaya dönük etkinliklerle, daha iyi öğretim teknolojileriyle, daha nitelikli faaliyetlerle kısacası öğrencilerimiz için en nitelikli eğitim ve öğretim ortamını oluşturmak için Mesleki Çalışma Dönemimi iyi değerlendiren öğretmenlerin okulu İzmir Fen Lisesi´nde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ liderliğinde üç farklı mekanı ziyaret ederek okuldaki mesleki çalışma dönemimizi tamamladık. (Down Kafe)

"Gerçek Dostlar Kromozom Saymaz" dedik ve +1 Bornova Down Kafe'yi ziyaret ettik.

+1 Bornova Down Kafe

"Mürekkep yalamadan olmaz" dedik ve Ege Üniversitesi Kağıt ve Kitap Sanatları Müzesini ziyeret ettik.

Ege Üniversitesi Kağıt ve Kitap Sanatları Müzesi

"Uzaklardaki yakınlarımızla Türk Kültürü nitelikli, büyük ve bölünmez bir bütünü oluşturan mozaiktir" dedik ve Ege Üniversitesi Etnoğrafya Müzesini ziyaret ettik.

Ege Üniversitesi Etnoğrafya Müzesi

Not: Haberimizde kullandığımız fotoğraflar için Değerli Biyoloji Öğretmenimiz Ahmet DİKMEN'e ve Kıymetli Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Sertaç ATEŞ'e teşekkür ederiz.

FOTOĞRAFLAR

27-06-201927-06-201927-06-201927-06-201927-06-2019