Öğrencilerimiz Python Sertifikalarını Aldılar

Bilgisayar Bilimi Kulübü etkinlikleri kapsamında Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Sertaç ATEŞ'in koordinesinde ve öğretmenimizin de bizzat katıldığı Yazılım Mühendisi Ömer Cengiz tarafından verilen "Introduction to Python Programming" eğitimine okulumuzdan katılan öğrencilerimizden Kübra ve Ahmet Taha eğitimi başarılı bir şekilde tamamlamış ve katılım sertifikası almıştır.

Bu etkinliğe katılamamış veya kısa sınavlardan istenilen puanları alamadığı için sertifika alamamış öğrencilerimiz düzenlenecek yeni eğitimlere https://globalaihub.com/upcoming-courses/ İnternet sitesini takip ederek katılabilirler.

Tüm öğrencilerimize bu eğitim için ayırdıkları zaman ve verdikleri emekten ötürü teşekkür ederken gösterdikleri performanstan ötürü de tüm öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Öğrencilerimiz Python Sertifikalarını AldılarÖğrencilerimiz Python Sertifikalarını Aldılar

Yayın: 17.04.2021 - Güncelleme: 17.04.2021 18:12 - Görüntülenme: 376