Öğrencilerimize Hijyen ve Obezite Eğitimleri Verildi

Okul Hemşiremiz Merve ÇORAMIK koordinesinde ve Ege Üniversitesi Öğrencisi İntörn (intern-stajer) Hemşirelerin desteğinde 2023 - 2024 Eğitim ve Öğretim Yılı Sağlık Konulu Okul Çalışmaları kapsamında Ekim Ayı etkinliklerimiz Hijyen ve Obezite temalarındaydı.

9. Sınıf Öğrencilerimize okul hemşiremiz Merve ÇORAMIK ve konu uzmanları tarafından verilen eğitimlerle öğrencilerimizin hijyen ve obezite hakkında farkındalık yaşaması ve eğitimlerde anlatılan hususlara özen göstererek sağlıklarına dikkat etmeleri için öğrencilerimize destek verildi.

Öğrencilerimiz için zaman ayıran ve emek veren başta öğretmenlerimiz olmak üzere tüm paydaşlarımıza teşekkür ederiz.

Yayın: 28.10.2023 - Güncelleme: 28.10.2023 18:10 - Görüntülenme: 143