Öğrencilerimizle Voleybol Oynadık

24 Ekim 2023 Salı Günü Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ kaptanlığında Öğretmenler Voleybol Takımımız 11. Sınıflarımızın Kız - Erkek Karma Öğrenci Voleybol Takımı ile Cumhuriyetimizin 100. Yılı Kutlama Etkinlikleri kapsamında Kapalı Spor Salonumuzda volaybol maçı yaptılar.

Beden Eğitimi Zümre Başkanımız Ümit KALKAN koordinesinde takımlarımız maça başlamadan önce ısınma hareketleri yaptılar. Herhangi bir sakatlık veya kazayı önlemek için yapılan ısınma faaliyetinden sonra Beden Eğitimi Öğretmenimiz Ümit KALKAN koordinesinde takımlar coşkulu alkışlarla sahaya davet edildiler. Takım kaptanlarımızın para atışı ile saha seçimini yapmalarının ardından baş hakem başlama düdüğünü çaldı ve voleybol maçı başladı.

Öğrencilerimizin ve öğretmenlerimizin spora yatkın olmasından dolayı ilk servisten itibaren seyri güzel ve seviyesi yüksek voleybol maçımız başladı. Teknikleri ve takım oyunları ile bol alkış alan öğretmenlerimiz ve gençlerimiz sahada İzmir Fen Lisesi´ne yakışan şekilde oynadılar. Saha kenarında öğretmenlerini ve arkadaşlarını destekleyen öğrencilerimiz saha içindekiler gibi adap ve usül bilerek tezahürat yaparak maçı heyecanla izlediler.

Bu maçın gerçekleşmesinde emeği geçen, okulumuza zamanını ve enerjisini ayıran değerli okul yönetimimiz, kıymetli öğretmenlerimiz ve sevgili öğrencilerimiz başta olmak üzere tüm paydaşlarımıza teşekkür ederiz. İyi ki varsınız...

Yayın: 28.10.2023 - Güncelleme: 29.10.2023 00:13 - Görüntülenme: 266