Öğretmenler Günü Özel Satranç Turnuvamız

Hem eğlenelim hem beyin jimnastiği yapalım diyen öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ'ın uygun görüşü doğrultusunda Değerli Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Sertaç ATEŞ, Kıymetli Matematik Öğretmenimiz Selçuk SAĞBAŞ, Değerli Fizik Öğretmenimiz Serkan YOLCU ve Kıymetli Beden Eğitimi Öğretmenimiz Ümit KALKAN koordinesinde 23 öğrencimizin ve öğretmenimizin katılımıyla Öğretmenler Günü Özel Satranç Turnuvamızı gerçekleştirdik.

Katılımlarınızla daha da nitelikli hale gelen turnuvamızda performans sergileyen değerli öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür eder gösterdikleri performanstan dolayı kendilerini tebrik ederiz.

Yayın: 25.11.2020 - Güncelleme: 25.11.2020 20:41 - Görüntülenme: 459