Öğretmenler Kurulu - Yoğun Faaliyetlerimiz ve Mayıs Ayı

9 Mayıs 2022 Pazartesi Günü öğle arasında Kanferans Salonumuzda Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ'ın başkanlığında Mayıs Ayında gerçekleştirilecek olan yoğun faaliyetlerimiz ile ilgili Öğretmenler Kurulu Toplantımızı yaptık.

Öğrencilerimiz için ince eleyip sık dokunarak hazırlanan faaliyetlere ortak olan ve en verimli şekilde kaynaklarımızı kullanılarak en yüksek faydayı öğrencilerimize kazandıran tüm paydaşlarımıza teşekkür ederiz.

Yayın: 14.05.2022 - Güncelleme: 14.05.2022 17:15 - Görüntülenme: 147