Öğretmenler Kurulumuz Dönem Değerlendirme Toplantısı Yaptı

26 Araklık 2022 tarihinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ liderliğinde Öğretmenler Kurulumuz olağan dönem değerlendirme toplantısını gerçekleştirdi.

Proje yarışmalarından pansiyondaki iş ve işlemlere, kök değerlerden performans etkinliklerine kadar geniş bir yelpaze de gerçekleştirilen toplantımızda okulumuzun eğitim ve öğretim hizmetlerinde de her zaman en iyisi olmasına devam edebilmemiz için gündem maddelerimiz doğrultusunda uygulamaya yönelik kararlarımız gözden geçirildi ve yenileri eklendi.

Öğrencilerimiz için zaman ayıran ve emek veren başta öğretmenlerimiz olmak üzere tüm paydaşlarımıza teşekkür ederiz.

Yayın: 03.01.2023 - Güncelleme: 03.01.2023 20:26 - Görüntülenme: 175