Öğretmenler Kurulumuz Toplandı

2021 - 2022 eğitim ve öğretim yılının öğrencilerimiz için en verimli şekilde geçmesi için ince eleyip sık dokuyanların okulu İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ'ın başkanlığında öğretmenler kurulumuz toplandı ve toplantı gündem maddeleri doğrultusunda çalışmalarını yaptı.

Öğrencilerimiz için fedakarca ve azimle çalışan tüm paydaşlarımıza teşekkür ederiz. İyi ki varsınız.

Yayın: 31.08.2021 - Güncelleme: 31.08.2021 23:08 - Görüntülenme: 365

Etiketler :