Okul Aile Birliği Genel Kurul Toplantısı - 13 Ekim 2019 Saat: 11.00

Okul Aile Birliği Genel Kurul Toplantımız 13 Ekim 2019 Pazar Günü Saat: 11.00´da Okul Konferans Salonunda gerçekleştirilecektir. Çoğunluk sağlanamadığı takdirde ikinci toplantı aynı yer ve saatte 20 Ekim 2019 Pazar Günü yapılacaktır.

TOPLANTI GÜNDEM MADDELERİ

- Açılış, Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı (Okul Aile birliği Başkanı Tarafından Yapılacaktır.)

- Divan Başkanı ve Katip Seçimi

- Yönetim Kurulu Faaliyet Raporunun Okunması ve İbrazı

- Denetim Yönetim Kurulu Faaliyet Raporunun Okunması ve İbrazı

- Okul Aile Birliği Yönetim Kuruluna veliler arasından 5 asil ve 5 yedek üye seçilmesi