Okul Tanıtım Videomuz 2020

Sadece pahabiçilmez öğrencilerin değil hakkı ödenmez, vefalı ve efsane öğretmenlerin de okulu İzmir Fen Lisesi´nde 2020 yılı Tanıtım Videosu tamamlandı.

Titiz ve disiplinli bir şekilde çalışan Değerli Kimya Öğretmenimiz Dr. Gülseren COŞKUN ve kıymetli öğrencilerimiz büyük emek harcayarak sinema tekniklerini etkin ve verimli bir şekilde kullanarak eşine az rastlanır nitelikli bir Okul Tanıtım Videosu´na imza attılar.

Bu nitelikli çalışmadan ötürü değerli öğretmenimize ve kıymetli öğrencilerimize (pahabiçilmezlerimize) teşekkür ederiz. İyi ki varsınız...

Yayın: 21.07.2020 - Güncelleme: 21.07.2020 18:31 - Görüntülenme: 2818