Okulum Temiz Belgemizi Aldık

Bornova İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Kadir KADIOĞLU makamlarında kabul ettikleri Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ'a "Okulum Temiz Belgesi"ni verdi ve alınan tedbirlerden ve yapılan titiz çalışmadan dolayı Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ'ı tebrik etti.

İzmir Fen Lisesinde mevcut durumun korunması için tüm kadronun ve öğrencilerimizin tedbirlere kuralları esnetmeden uymalarını öğütleyerek gösterilen performanstan ötürü tüm kadroya ve öğrencilerimize teşekkür etti.

Biz TaMaMız - Okulum Temiz BelgemizBiz TaMaMız - Okulum Temiz Belgemiz

Yayın: 08.03.2021 - Güncelleme: 08.03.2021 18:31 - Görüntülenme: 511