Ölçme ve Değerlendirme Gündemli Öğretmenler Kurulu Toplantımız

24 Mart 2022 tarihinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ liderliğinde öğretmenler odamızda öğretmenlerimizin katılımı ile düzenlenen öğretmenler kurulumuzda Sınav Komisyonu Başkanımız Davut KASAR (Matematik Zümre Başkanımız) okulumuzda titizlikle hazırlanan yeni ölçme ve değerlendirme sistemini ve bu sistemin sağlıklı çalışabilmesi için yapılması gerekenleri anlattı.

Öğrencilerimiz için zaman ayıran ve emek veren tüm öğretmenlerimize ve paydaşlarımıza teşekkür ederiz.

Yayın: 29.03.2022 - Güncelleme: 29.03.2022 09:45 - Görüntülenme: 202