Oracle Academy Üyeliğimizi Yeniledik

Yenilikleri etkin bir şekilde takp ederek öğrencilerimize yeni öğrenme fırsatları sunan okul İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ liderliğinde Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Sertaç ATEŞ koordinesinde okulumuzun Oracle Academy Üyeliği yenilendi.

Alice 3, GreenFoot ve Java Fundamentals eğitimlerini içeren ve öğrencinin kendi hızına göre bireysel çalışabileceği içerik yönetim sistemine katılmak için İngilizce bilmeniz ve temel okur yazarlık becerilerinizin olması yeterlidir. Detaylar için Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Sertaç ATEŞ 9. sınıflarımıza küçük bir toplantı yapacaktır.

Okulumuzun her zaman her alanda en iyisi olması için uğraş veren tüm paydaşlarımıza teşekkür ederiz.

Oracle Academy Üyeliğimizi YeniledikOracle Academy Üyeliğimizi YeniledikOracle Academy Üyeliğimizi Yeniledik

Yayın: 25.11.2020 - Güncelleme: 25.11.2020 19:13 - Görüntülenme: 509