Oyuncu Beyinler Turnuvası 1. Elemeye Katıldık

Kendilerini çok yönlü geliştirme fırsatlarını keşfedip bu fırsatları değerlendirenlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Tüm Akıl ve Zeka Oyunları Federasyonu'nun düzenlediği İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü AR-GE Biriminden Matematik Öğretmeni Zuhal ÖZBAYAN ERİK koordinesinde Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Sertaç ATEŞ desteğinde 17 öğrencimiz Oyuncu Beyinler Turnuvasının 1. Elemesine katıldı.

Kayıt sürecinden yarışma gününe kadar etkin desteği sayesinde öğrencilerimizin farklı bir platformda da kendilerini gösterme imkanı sağlayan  İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü AR-GE Biriminden Matematik Öğretmeni Zuhal ÖZBAYAN ERİK'e verdiği emek, ayırdığı zaman ve etkin desteğinden ötürü teşekkür ederiz.

Oyuncu Beyinler Turnuvası Ana Sayfası: https://tr.tazof.org.tr/

Turnuvada Sorulan Soruların Çeşitleri:

1. Sudoku

2. Bölgesel Sudoku

3. Kendoku

4. Apartmanlar

5. Çit

6. Kakuro

7. İşlem Karesi

8. ABC Bağlama

9. Sihirli Piramit

10. Patika