Patikaları Çamurdan Kurtarıyoruz

Güzel bakanlar ve güzel görenler kadar güzellik katanların da okulu İzmir Fen Lisesinde Almanca Öğretmenimiz Mustafa ABACI koordinesinde yemekhanemizin önündeki ağaçlık alanda iyileştirmelerimiz devam ediyor.

Kışın yağmur nedeniyle su birikmesi ve akabinde çamur problemi ile kullanılmayan patikamızı Mustafa hocamız mesaisi dışındaki zamanlarda disiplinli ve titiz çalışarak kış şartlarından minimum etkilenen sağlıklı bir yola çevirmek için ter döküyor.

Okulumuz için emek, zaman ve kaynak harcayan pahabiçilmez öğrencilerimize, kıymetli öğretmenlerimize, saygıdeğer okul yönetimimize ve tüm paydaşlarımıza teşekkür ederiz. İyi ki varsınız...

NOT: Haberimizde kullandığımız fotoğraflar için Değerli Beden Eğitimi Öğretmenimiz Ümit KALKAN´a teşekkür ederiz.

Patikaları Çamurdan KurtarıyoruzPatikaları Çamurdan KurtarıyoruzPatikaları Çamurdan KurtarıyoruzPatikaları Çamurdan Kurtarıyoruz

Yayın: 08.10.2018 - Güncelleme: 29.07.2024 09:54 - Görüntülenme: 641