Pentago Birincisi İzmir Fen Lisesi

Kendileri için yararlı faaliyetlerde yer alarak çok yönlü gelişen zeki, çevik ve ahlaklı öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesi ve Bornova Gençlik Merkezi Ege Üniversitesi Gençlik Ofisi arasındaki işbirliği kapsamında Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Sertaç ATEŞ'in koordinesinde Gençlik Ofisi Eğitim Uzmanı Gizem Berçin yönetiminde 16 öğrencimiz Akıl ve Zeka Oyunları İl Turnuvasına hazırlandılar. Değerli Tarih Öğretmenimiz Ahmet KAMA gözetiminde Bornova'yı temsil etmek için İzmir Akıl ve Zeka Oyunları Turnuvasına katıldılar ve PENTAGO alanında Birincilik ve İkincilik alarak turnuvayı tamamladılar.

Pentago Alanı Birincisi Mahmut ve İkincisi Tolga Tuna dışında derece gelmese de okulumuzu Reversi, Kulami ve Mangala alanlarında temsil eden öğrencilerimiz performansları ile bizleri her zamanki gibi gururlandırdılar.

Öğrencilerimize emek ve ayırdıkları zamandan ötürü teşekkür ederken Bölge Finalinde okulumuzu temsil edecek öğrencimize de şimdiden kolaylıklar dileriz.

NOT: Haberimizde kullandığımız fotoğraflar için Gençlik Ofisi Eğitim Uzmanı Gizem Berçin ile Değerli Tarih Öğretmenimiz Ahmet KAMA'ya teşekkür ederiz.

Yayın: 12.03.2020 - Güncelleme: 27.05.2024 11:01 - Görüntülenme: 552

Etiketler :