Prof. Dr. Perihan ÜNAK ile Söyleşi

Bilim insanları ile işbirliği içinde çalışarak nitelikli araştırma projeleri hazırlayanların okulu İzmir Fen Lisesinde Sayın Prof. Dr. Perihan ÜNAK ile Söyleşi yapmak için Kimya Öğretmenimiz Hakan ERYUVA ile öğrencilerimiz Ege Ünversitesi Nükleer Bilimler Enstitüsünü ziyaret ettiler.

Değerli Kimya Öğretmenimiz Hakan ERYUVA'nın kaleminden konu ile ilgili haberimiz:

Prof. Dr. Perihan ÜNAK ile Söyleşi

Her yıl yapılan TÜBİTAK Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri'nin yapılmasında okulumuz İZMİR FEN LİSESİ'ne yardımlarını esirgemeyen Ege Üniversitesi Nükleer Bilimler Enstitüsü Nükleer Uygulamalar Ana Bilim Dalı öğretim üyesi Prof. Dr. Perihan Ünak, 10. sınıf öğrencilerimizden Zümra KOPARAN ve Kayra ÜNAL'a proje hazırlamada dikkat edilmesi gereken kısımlar hakkında bilgi verdi. Proje konusunun seçimi, izlenen yöntemler ve proje raporunun yazım basamakları hakkında eşsiz bilgi ve tecrübelerini bizimle paylaşan sayın hocamıza teşekkür ederiz.

Prof. Dr. Perihan ÜNAK hocamızın Akademik Veri Yönetim Sistemindeki Sayfası: https://avesis.ege.edu.tr/perihan.unak/

Yayın: 10.10.2021 - Güncelleme: 10.10.2021 21:03 - Görüntülenme: 346