Proje Çalışmalarının Mevcut Durumlarının Değerlendirmesi

Araştırma odaklı kaliteli çalışmaları ile öğrencilerinin bilimsel yöntem ve teknikler konusundaki birikimlerini ve deneyimlerini arttırmalarını destekleyen öğretmenlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ liderliğinde Bilim Kurulu Proje Koordinatörümüz Ergül ATICI GÜVEN koordinesinde TÜBİTAK 2204A, 2204C ve 4006 başta olmak üzere okulumuzda yürütülen proje çalışmalarının mevcut durumlarının değerlendirmesi gündemimizle tüm öğretmenlerimizin katıldığı öğretmenler kurulumuzu gerçekleştirdik.

Okulu için fedakarca çalışan ve nitelikli işlere imza atan seçkin öğretmenlerimize okulumuz için veriyor oldukları emek ve ayırıyor oldukları zaman için teşekkür eder gösteriyor oldukları performanstan ötürü kendilerini tebrik ederiz. İyi ki varsınız.

Yayın: 21.01.2021 - Güncelleme: 21.01.2021 20:13 - Görüntülenme: 613