Rehberlik ve Motivasyon Toplantısı - Onikiler

Bu öğretim yılının ilk yüz yüze derslerini işlediğimiz ve pandeminin gidişatı doğrultusunda çevrim içi devam ettiği efsane dönem IFL'21 için emek veren ve zaman ayıran öğretmenlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ'ın liderliğinde öğretmenlerimizin katılımı ile "Fırtınalı denizin kaptanları yanınızdayız" parolası ile gerçekleştirdiğimiz Rehberlik ve Motivasyon Toplantısında öğrencilermizi can kulağı ile dinledik ve onlara hem her zaman yanlarında olduğumuzu hem de şartlar ne olursa olsun en hızlı şekilde yeni şartlara uyum sağlayacak güçlü bireyler olduklarını bir kez daha belirttik.

"Kaptanın iyisi fırtınalı denizde belli olur" sözünü duyunca "Hocam biz fırtınayız gaptan düşünsün" diyen EFSANE DÖNEMİMİZ; biz biliyoruz, geçen üç yılda bir çok konuda efsane oldunuz başarıdan başarıya koştunuz ve inanıyoruz ki bu yıl çok daha iyisini yapacaksınız. Geçen üç yılı kenara koyalım! Ve hatta maça 10-0 avans vererek başlayın! 90 dakika sonunda 10-11 sonucunun bizi şaşırtmayacağını bilin. Tek üzüntümüz bu yıl sizi mezun edecek olmamızdır; ama ona da üzülmüyoruz. Sizin mezuniyetinizle hissedeceğimiz gurur emin olun o burukluğun kat kat üstünde olacaktır.

Sıkı çalışın gençler, yanınızdayız.

Yayın: 07.12.2020 - Güncelleme: 07.12.2020 21:24 - Görüntülenme: 850